Zohra Nails & Cosmetics – Groothandel nagelstudio producten en ook opleidingen

Zohra heeft meegedaan met het Belgisch kampioenschap nagels zetten en doet nu mee aan het Europees kampioenschap in Londen.
Nailympics Londen

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid heeft van gel, maar zo dun oogt als nagellak.

Het grootste voordeel van gel is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel, zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen terwijl de top-gel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard in een led-lamp. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt het plaatsen van een volledige set gemiddeld 45 minuten.

Gelish kan afgeweekt worden, op een gemakkelijke en snelle manier, zonder uw natuurlijke nagels te beschadigen. Dit neemt een klein kwartiertje in beslag.

Gelish is verkrijgbaar in bijna 80 kleuren, alsook in french en color-french.
Ruime keuze aan nail-art, nieuwe trends rechtstreeks uit de verenigde staten !

Kijk ook eens naar de pagina’s van ons schoonheidssalon, definitief ontharen, permanente make-up. Zohra Beauty World heeft zelfs een groothandel in nagelproducten.

Bezoek ook onze Webshop