In sfeervolle hotels vindt u vaak de allerbeste wellnesscentra terug. Zo ook in de charmante Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken.

Deze unieke manoir die ooit nog werd gebouwd voor de heldhaftige ‘Ridder Lagasse de Locht’ en nu een hotel huisvest, biedt ook onderdak aan wellnesscenter “Spa Retreat La Forêt” dat de naam draagt van ‘Beste wellness van Vlaanderen’. Met een groot aanbod van behandelingen( allerhande massages, gelaatsverzorgingen van Shiseido, wellness rituelen, manicure, pedicure, halve- hele- en meerdaagse arrangementen…) bieden we TOP verzorgingen aan onze gasten.

Spa Retreat La Forêt is gekend voor haar kwaliteit ipv kwantiteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid, persoonlijke begeleiding en attentie onze prioriteiten! We hebben ook een zwembad, sauna’s, whirlpool, jet-streams en terras.

Bij mooi weer masseren we buiten in onze priëlen. Een must voor onze gasten! Genieten van de massage en de natuur. Onze specialiteit is onze eigenSpa Retreat La Forêt- massage. Dit is een anderhalf uur durende duo massage afwisselend 4- hands. Kom en geniet wat Aquamarijn u biedt!