Loft aan het Water – Luxe Bed&Breakfast in de Kempen
Een nieuwe parel in het hart van de groene Kempen.

Vanaf 20 december zijn we open !!
Deze exclusieve loft, ingericht als passiefwoning met een ongekend zicht op het Albertkanaal en de natuur, combineert de luxe van een een wellness moment, ongekende massages, prive dineren en bijzondere overnachtingen met kwaliteitsservice vooreen budgetvriendelijke prijs.

Alles is geheel op maat. Kies zelf of je al dan niet een bijzondere overnachting wil beleven. Met of zonder een privé etentje. Of liever enkel een ongekende Massage ervaring? Of waarom niet de volledige Loft voor jou alleen?

Wat je ook kiest, Loft aan het Water staat garant voor de meest unieke locatie aan het water en de meest exclusieve privé lounges met infrarood-sauna, kleursferen, een tweepersoons lounge-bed, faciliteitenvoor een (duo)massage, regendouche en design toilet. Zelfs een privé cinema room of een luxe design bad behoren tot de mogelijkheden!

Loft aan het Water is een idealelocatie voor eventjes-weg met z’n tweetjes, werkvergaderingen of zakenafspraken, feesten en overnachten met familie of vrienden, kookworkshops…

Of voor een rustmomentvoor jezelf, met massage of gewoon evenniets.
Service met het kwaliteitslabel van wellness-center Loft aan het Water en op maat vanjouw wensen of ideeën.
Meer weten? Klik in de menubalk op jouw keuze voor een verblijf in Loft aan het Water.