Thermen Sané – Massagesalon in Limburg
Van gezichtmassage tot volledige lichaamsmassage. Met ervaren handen, of met warme stenen, traditioneel of Oosters, u voelt zich altijd als herboren…
Hieronder een greep uit ons aanbod.

Stoel massage
Deze massage wordt vooral toegepast bij mensen die last hebben van de onderrug, en ook bij zwangere dames. Deze massage heeft dezelfde eigenschappen als de gedeeltelijke massage maar dan al zittend.

Hot Stone massage
Deze heilzame massage is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij zorgvuldig geselecteerde vulkanische stenen een belangrijk rol spelen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde basaltstenen. De stenen bevatten een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem compact zijn en warmte langer vast kunnen houden. Hot Stone massage heeft een ontgiftende en ontspannende werking.

Voetreflexologie
Het uitgangspunt bij voetreflexologie is dat organen en zenuwen verbonden zijn met bepaalde zones in onze voeten, vooral op de voetzool. Door tijdens het masseren een lichte druk uit te oefenen op die zones kunnen eventuele blockades zich openbaren. Deze gaan gepaard met een ophoping van afvalstoffen. Met behulp van de verfijnde drukmassage worden afvalstoffen afgevoerd en ontstaat er een goede energiecirculatie. De bedoeling is uiteraard de energie te activeren en een zalige ontspanning te verkrijgen.