Thermae Boetfort, sauna & wellness in een 400 jaar oud kasteel

Het eeuwenoude kasteel werd omgetoverd tot een prachtige wellness met alles erop en eraan. Verschillende sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s, relaxatieruimtes, enzovoort zijn verspreid over twee afgescheiden delen, eentje voor mensen met badpak en eentje voor mensen die naakt kuren. Zelfs in de tuin van dit kasteel kan je opwarmen in de sauna. Een échte ijskeldersauna dan nog wel, in de vroegere ijskelder van het kasteel. Het zijn al deze charmante extraatjes die je hier een unieke ervaring laten beleven.

Dankzij de verschillende wellness arrangementen kan écht iedereen een voordelig dagje ontspannen beleven en wie meerdere dagen in de watten gelegd wil worden, kan in het wondermooie hotel terecht. Er zijn comfortkamers en luxekamers, waar je zalig kan wegdromen.

Wie een dagje bij Thermae komt relaxen kan een dagje toegang tot de thermen nemen en één of meerdere behandeling. Maar je kan ook kiezen voor een compleet arrangement, waarbij een toegang tot de thermen, gebruik van badjas, handdoeken en badslippers en één of meerdere behandelingen aan een voordelige prijs.
In het schoonheidsinstituut kan je diverse gelaatsverzorgingen, massages en lichaamsmassages boeken. Had je bijvoorbeeld al gehoord van een bamboemassage of een zoutstempelmassage? In Thermae Boetfort kan het allemaal!

Wist je dat we op deze locatie ook twee privésauna’s hebben zodat je in alle privacy kan relaxen? In Sauna Lagoon waan je je in een tropische jungle, in Sauna Zen kom je tot rust in een wit, modern kader.