NOOZ in de Antwerpse Kempen – Thermencomplex regio Herentals
Bij Nooz laten ze uw dromen en verzuchtingen werkelijkheid worden. Stuk voor stuk of allemaal tegelijk. Net zoals je wilt. In een verrassend luxueuze en romantische omgeving, om het samen met anderen te beleven. Maar altijd heerlijk privé en volledig tijdloos.

Nooz staat voor:
Bij Nooz kan je overnachten maar het is geen hotel.
Bij NOOZ kan je eten maar het is geen restaurant.
Bij nooz heb je de outdoorsauna ervaring maar het is geen sauna center.
Bij nooz heb je unieke massages maar het is geen wellness center.
Nooz is een privé reis. Een reis voor al je zintuigen zodat kan genieten tot in de diepste vezel van je lichaam. Met ongekende diensten die je altijd samen en geheel privé ervaart, volledig tijdloos zonder uurwerk en strikte tijdschema’s. Op een hemelse plek van 1 Ha puur natuur en rust. Precies zoals jij het wil.

De ervaringen zoals Duo Massage lounge, Mysticwater, Outdoorsauna, ForestGourmet, PrivateCinema, PrivateDinner, PanoramichBrunch, water oasis, Mud Together zijn allen ‘made bij Nooz’ en een ongekende reis voor al je zintuigen.

Zorgeloos leven
Een wellness-ervaring heeft alles te maken met sfeer. Zodra de grote designvilla in de bosrijke omgeving van Grobbendonk je in zijn unieke universum verwelkomt, glijden de dagelijkse lasten en zorgen als vanzelf van je af. Hier ben je in goede handen. Ook letterlijk. Hier luisteren ze naar je kleinste verlangens. Discreet en met respect. Het welkomsthapje bij het onthaalgesprek verhoogt de vertrouwelijke dimensie en zorgt voor een eerste ontspanningsmoment.

Vitaliserend
Het meer dan een hectare grote domein van Nooz herbergt nog meer prettig aandoende verrassingen en mogelijkheden. Een deugddoende sauna, bijvoorbeeld. In een knap ingericht privépaviljoen met eigen sanitair, parelende tweepersoonsdouche, terras en vloerverwarming. Een druk op de knop en je paviljoen, maar ook je sauna lichten op in een zelfgekozen kleur.

Wanneer kiezen voor Nooz in de Antwerpse Kempen?
• Services zoals de unieke duo massages en bediening aan tafel zijn voor jou essentieel.
• Voor al je wensen zijn er altijd Nooz medewerkers beschikbaar.
• Jij wil genieten in een residentieel karakter midden in de bossen van de Antwerpse Kempen.
• Je wil het summum van genieten eventueel delen met je kinderen boven de 14 jaar.

Erkenningen:
Winnaar HORECA AWARD “innovatie”.
Winnaar “beste sauna”.
Winnaar Unizo “creativiteitsambassadeur in de categorie Vrije Tijd”.
Winnaar prestigieuze ENTERPRIZE award “meest innovatief concept”.